Mijn opa is in 1957 een ambachtelijke ijsdraaierij begonnen in het hartje van Amsterdam, de Jordaan. In de jaren die volgden is de draaierij van generatie op generatie overgegaan.
Diverse familieleden hebben een ijssalon in verscheidene plaatsen door het land, waaronder mijn ouders: “IJssalon Lucca’ in Zandvoort.
Ik ben de 3e generatie en de liefde voor lekker ijs is ook niet aan mij voorbijgegaan. Zo heb ik een aantal jaren geleden ijssalon Dolomiti overgenomen van mijn tante.
Het ijs van ijssalon Dolomiti wordt dagelijks vers door mij bereid hier in Bussum, volgens traditionele recepten. De deur naar de draaierij (die zich achter de ijssalon bevindt) staat altijd open, dus klanten kunnen een blik werpen op hoe het ijs vers en ambachtelijk door mij bereid wordt.
Samen met mijn medewerkers in de ijssalon staan we garant voor klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en natuurlijk heerlijk ambachtelijk ijs!